amp template

Névjegykártya blog

Amit a névjegykártyáráról tudni érdemes

Névjegykártya papírfajták

Matt vagy fényes legyen? Mi a különbség? Melyik divatos?

Kínálatunkban alapvetően kétféle névjegykártya papírt ajánlunk: matt és fényes.
Mindegyik alapszíne fehér, azonban kis különbség mégis jelentkezik. A matt névjegykártya papírunk hófehér, a fényes ezzel ellentétben kicsit sárgásabb árnyalatú. Mondható tojáshéj színnek is. Már ezek az apró színbeli eltérésekis befolyásolják a végeredményt.

A másik fontos meghatározó tényező a névjegykártya papír grammsúlya. A standard névjegykártya papír 300g-os. Vannak olyan cégek, akik az árverseny miatt ezalá ereszkednek, gyakori a 250g-os papír használata is. Ez azonban a névjegykártya tartósságát és esztétikai megjelenését erősen befolyásolja.

Mi azonban nem is adunk lehetőség a silányabb minőségű gyártásra, ezért az alap 300g-os papír mellé vastagabb, 350g-os névjegykártyapapírt kínálunk. Ez fizikailag még vastagabb, merevebb, tartósabb és egyben exkluzívabb megjelenést biztosít.

névjegykártya papírfajták

Miért válassz minket?

Kiváló minőség

Korszerű nyomdagépeinkkel, kiváló minőségű papírjainkkal és évtizedes tapasztaltunkkal a végeredmény mindig szemet gyönyörködtető lesz!

Gyors szállítás

A szállítási határidőt mindig betartjuk. A névjegykártyákat igényes dobozban és légpárnás borítékban szállítjuk a sérülések elkerülése végett.

100% elégedettség

Több, mint 10.000 elégedett ügyfelünk elégedettsége a garancia arra, hogy nem fogsz csalódni a végeredményben!