web creation software

Használati utasítás

A névjegykártya szerkesztő használata szinte gyerekjáték,
néhány egyszerű lépésben saját, egyedi névjegykártya készíthető:

  • GRAFIKA KIVÁLASZTÁSA - Válaszd ki a számodra szimpatikus grafikát a honlap bal oldalán. Számos kategória közül választhatsz, kb. 2.000 előre elkészített sablonból.
  • ADATOK MEGADÁSA - A névjegykártya előnézeti képén lévő szövegekre kattintva átírhatod saját adataidra. Minden szöveg egyénileg formázható: betűtípus, betűméret, betűszín és árnyékolás. Ha a szöveg pozícióját kell megváltoztatni, csak fogd meg az egérrel és húzd a kívánt helyre. 
  • KÉTOLDALAS NÉVJEGYKÁRTYA - Kattints a „Hátlap” ikonra és már szerkesztheted az első oldalhoz hasonlóan a grafikát, az adatokat is.

FONTOS! 
A szerkesztés befejeztével mindig kattints a Mentés gombra!
(Különben elveszhetnek a módosítások)

  • MENTÉS - Ha több variáció közül, vagy több személy számára szerkesztesz névjegykártyát, el is mentheted az egyes variációkat megrendelés nélkül is. Ehhez kattints a „Mentés” ikonra.
  • BETÖLTÉS - A korábban elmentett névjegykártyák betöltését, módosítását és megrendelését szolgálja.
  • SAJÁT HÁTTÉRKÉP HASZNÁLATA - Szerkesztőnkben lehetőség van saját háttérkép feltöltésére. Kattints a honlap bal oldalán lévő „Háttérkép felöltés” ikonra és készítsd el egyedi névjegykártyádat.
  • SAJÁT LOGÓ HASZNÁLATA - Töltsd fel saját logódat! Egyből megjelenik a névjegykártya előnézeti képén, amit tetszőlegesen méretezhetsz, pozícionálhatsz.
  • MEGRENDELÉS - A szerkesztés befejeztével rakd a „Kosár”-ba, állítsd be a kívánt mennyiséget, fizetési módot. Ezután már csak a számlázási- és szállítási adatokat szükséges megadni… 

Ha bármi kérdés merülne fel, vagy elakadsz,
hívj minket bizalommal a (30) 382-9863-as telefonon
és örömmel segítünk!

Miért válassz minket?

Kiváló minőség

Korszerű nyomdagépeinkkel, kiváló minőségű papírjainkkal és évtizedes tapasztaltunkkal a végeredmény mindig szemet gyönyörködtető lesz!

Gyors szállítás

A szállítási határidőt mindig betartjuk. A névjegykártyákat igényes dobozban és légpárnás borítékban szállítjuk a sérülések elkerülése végett.

100% elégedettség

Több, mint 10.000 elégedett ügyfelünk elégedettsége a garancia arra, hogy nem fogsz csalódni a végeredményben!
 

© Copyright 2022 - Minden jog fenntartva