site maker

Elérhetőségeink

Cégnév:Shopland Hungary Bt.
Székhely:9023 Győr, Török István u. 5.
Telephely:9172 Győrzámoly, Rákóczi út 37/A
Adószám:21802955-2-08
Cégjegyzékszám:08-06-011498
Bankszámla:Budapest Bank 10101528-18675900-01003008
(átutalás esetén kérjük a közlemény rovatba írja meg a megrendelés számát!)
Telefon:+36 (30) 382 9863 (hétköznap: 9-17h)
E-mail:info@onlinenevjegykartya.hu
Adatvédelem:Adatkezelési Tájékoztató letöltése
Általános Szerződési Feltételek:ÁSZF letöltése

Rólunk írták...

Nagy öröm számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek munkánkkal!
Túlzás nélkül állíthatjuk, szinte naponta kapunk pozitív visszajelzéseket. 
Ezekből néhány, a teljesség igénye nélkül:

"Nemcsak weboldal, hanem egy webes alkalmazás is. Azt a folyamatot rövidíti és egyszerűsíti le, amit egyébként hosszas utánajárással, bonyolultan tudnánk elvégezni. Interaktív, minőségi megoldás. "

Az Év honlapja zsűrije

"A mai nap megkaptam a névjegykártyákat. Nagyon köszönöm! Csodaszépek lettek! Mindenkinek ajánlani fogom az Önök szolgáltatását, hiszen gyors, pontos, korrekt, kiemelkedően minőségi. "

Sági Zsuzsanna (Kontiti Kft)

"Örömmel ajánlom az onlinenevjegykartya.hu -t azoknak akik saját maguk szeretnék megtervezni névjegyüket, és azoknak, akik nem szeretnek órákat ácsorogni értetlenkedéssel foglalkozva, piszkos katalógusokat böngészve, és a végeredményt csak tippelgetni. A szolgáltatás gyors."

Pálfalvi Zsuzsa

"Megkaptam a névjegykártyákat. El vagyok ragadtatva, gyönyörűek lettek, igazán prudens munkát végeztek, csak gratulálni tudok. Örülök, hogy vannak, még akik komolyan veszik a munkájukat, hivatásukat és minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ajánlani fogom másoknak is."

Dauda Tímea

"Szeretném megköszönni a korrekt és pontos munkájukat. Számomra tényleg fontos volt a névjegykártya, ezért amikor megérkezett a posta futár, kitörő örömmel fogadtam. Azt megjegyezném, hogy nem először rendeltem Önöktől és nem is utoljára :) "

N. Katalin

"Köszönetemet szeretném kifejezni a www.onlinenevjegykartya.hu -nak a gyors és korrekt ügyintézésért. Nem pusztán egy könnyen kezelhető online névjegykártya készítő rendszert biztosítanak, hanem profi gyorsasággal küldték el az elkészült terméket! "

Velez Csaba Pszichológus

"Nagyon elégedett vagyok a névjegykártyákkal! Gyönyörűek, precízek! Ajánlottam a céget másnak is! Tetszett az igényes csomagolás (dobozka) is."

Renáta, Paks

"Köszönöm a számomra elkészített és megküldött névjegykártyákat. Nagyon tetszik, profi! Jó a honlap is, amivel megszerkeszthettem, jobb, mint ha csak bementem volna, és elmondtam volna, hogy milyet szeretnék. Ha elfogy, jelentkezek újra! "

Lackó

"A mai napon kézhez kaptam a névjegykártyákat. Elégedetten vettem kezembe, mind gyorsaságra, mind minőségre nagyon elégedett vagyok a cégével és a termékkel. Örülök, hogy Önök mellett döntöttem névjegykártyám elkészítésének ügyében! "

F.J.

"Megkaptam a névjegykártyákat, melyekkel maximálisan elégedett vagyok. Nálam a minőség és a rugalmasság mindig az első helyen áll. Külön köszönöm, hogy a megígért határidőt betartották, ez nagyon fontos volt nekem. Legközelebb is Önöktől rendelek!"

V.D.

A tárhelyet biztosító szolgáltató:
Genetrix Kft.
9028 Győr, Zöld u. 3/a.
70/9410561
info@genetrix.hu

© Copyright 2022 - Minden jog fenntartva